Ristede græskar kerner

Ristede græskar kerner

Ingredienser

  • Græskar kerner
  • Med krydret smag:
  • olivenolie, salt og friske krydderurter.
  • Med en sød smag:
  • kanel og sukker

Sådan gør du

  1. Hæld frøene i en skål med koldt, saltet vand. Saltvandet deaktiverer enzymer, der kan irritere din mave.
  2. Derefter skal du samle alle frøene flyder på overfladen med en si
  3. Distribuer frøene jævt på en bageplade. Lav et enkelt lag og efterlade nok plads mellem frøene for dem at få virkelig tør.
  4. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 30 minutter, til de er tørre
  5. Krydr dine græskarkerner
  6. Urter: Bland græskarkerner i lidt olivenolie, salt og friske krydderurter.
  7. Sød: Bland dine frø med kanel og sukker.
  8. Forvarm ovnen til 150 grader og bag frøene i ca 20 minutter. Ryst bradepanden efter 10 minutter for at undgå at brænde dine frø.
https://www.asmusu2.dk/2017/09/ristede-graeskar-kerner/