Hvad passer krydderiet til

Har du nogle krydderier du er i tvivl hvad krydderiet passer til?

Her er en simpel liste med, hvad de oftest bruges sammen med.

Suppe: Laurbærblad, kørvel, estragon, merian, persille, sar, rosmarin.

Salater: Basilikum, purløg, estragon, hvidløg, persille, skovsyre. (Bedst bruges frisk i salater eller tilføjes til salatdressing).

Frugt: Anis, kanel, koriander, nelliker, ingefær, mynte.

Grøntsager: Basilikum, kørvel, purløg, dild, estragon, mynte, persille, peber, timian.
Ost: Basil, kørvel, purløg, karry, dild, fennikel, hvidløg, purløg, merian, oregano, persille, salvie, timian.

Brød: Kommen, merian, oregano, birkes, rosmarin, timian.

Fjerkræ: Laurbærblad, kørvel, estragon, merian, persille, sar

Oksekød: laurbærblade, purløg, nelliker, spidskommen, hvidløg, chili, merian, rosmarin, sar.

Lamb: Hvidløg, merian, oregano, rosmarin, timian.

Svinekød: Koriander, spidskommen, hvidløg, ingefær, chili, peber, salvie, sar, timian.

Fisk: Kørvel, dild, fennikel, estragon, hvidløg, persille, timian.