Cup til gram skema

Jeg finder ofte amerikanske opskrifter, hvor man bruger måleenheden cup. En amerikansk cup er 2,4 dl, hvor de britiske lande bruger målet på en cup, som er 2,5 dl, så det skal man huske at holde øje med

 

Ingrediens 1 cup ¾ cup ⅔ cup ½ cup ⅓ cup ¼ cup 2 tbsp
Mel 120g 90g 80g 60g 40g 30g 15g
Mel (sigtet) 110g 80g 70g 55g 35g 27g 13g
Sukker 200g 150g 130g 100g 65g 50g 25g
Flormelis 100g 75g 70g 50g 35g 25g 13g
Brun sukker 180g 135g 120g 90g 60g 45g 23g
Majsmel 120g 90g 80g 60g 40g 30g 15g
Ris 190g 140g 125g 95g 65g 48g 24g
Couscous 180g 135g 120g 90g 60g 45g 22g
Havre 90g 65g 60g 45g 30g 22g 11g
Salt 300g 230g 200g 150g 100g 75g 40g
Smør 240g 180g 160g 120g 80g 60g 30g
Nødder (hakkede) 150g 110g 100g 75g 50g 40g 20g
Nødder (blendede) 120g 90g 80g 60g 40g 30g 15g
Rosiner 200g 150g 130g 100g 65g 50g 22g