Vandre links

 

Her nedenfor er der links til de apps og hjemmesider, jeg finder brugbare til vandreturen.

 

Backpackerlife sælger outdoor og backpackerudstyr som soveposer, rygsække og telte, de har også lavet nogle sampakker, efter hvilke ture man skal på

Batteribyen sælger bla. powerbanks til at oplade mobiltelefon eller gps-ur. Nogle er med solceller oplader som ekstra mulighed for opladning, mens du er ude at vandre. Et ekstra batteri til kameraet, er også rart, når man er ude på de lidt længere gåture.

 

CDON sælger outdoortøj som jakker, bukser og vandresko. Der er også mulighed for at købe campingudstyr.

 

MapMyFitnes har overtaget Endomondo og er en gratis real-time app til GPS-sporing af løb, cykling osv. på dansk. Tag din mobiltelefon med på turen og få en komplet træningslog!

 

Garmin har udover et sportsure med pulsmåling en app Garmin Connect der registrer data for din aktivitet bla gps-sporing, så du kan tracke din tur, uden at skulle tænke på om du har strøm nok på din telefon.

 

Friluftsland har både lokale butikker samt onlinesalg af udstyr og beklædning til vandreturene.

 

Helsam forhandler udstyr til førstehjælpsudstyret som vabel plaster, samt kulde- eller varmeposer eller gel til smertelindring ved muskelsmerter og skader.

 

Hjerteforeningen har lavet en app der hedder Min gå app, hvor man kan finde de lokale hjertestier, man kan følge eller bruge til inspiration

 

Kikkertsalg sælger fuglekikkerter, mange søer har et fugletårn, så man kan sidde lidt i læ.

 

Kjellerup special er en vandreforening, som arrangerer forskellige længere vandreture i Danmark og udlandet

 

Saxo forhandler mange bøger med vandreture og vandreruter. Både i Danmark og Europa, ja faktisk ture i hele verden.

 
OutDoorActive har købt ViewRanger er en digital guide til friluftsliv med downloadbare ruteguider, udendørs kort og kraftfulde GPS-navigationsfunktioner. En ret god funktion, når du fx er på ferie og ikke så kendt i området.

 

Ellers har jeg også beskrevet en stor del af de ture, jeg selv har gået på min hjemmeside her og en liste med de sjællandske søer, man kan gå rundt om.