Vandre links

 

Her nedenfor er der links til de apps og hjemmesider, jeg finder brugbare til vandreturen.

 

Backpackerlife sælger outdoor og backpackerudstyr som soveposer, rygsække og telte, de har også lavet nogle sampakker, efter hvilke ture man skal på

Batteribyen sælger bla. powerbanks til at oplade mobiltelefon eller gps-ur. Nogle er med solceller oplader som ekstra mulighed for opladning, mens du er ude at vandre. Et ekstra batteri til kameraet, er også rart, når man er ude på de lidt længere gåture.

 

Bodylab sælger udover deres protein barer også måltidsbarer, så rygsækken ikke fylder så meget, til når energiniveauet bliver lidt for lavt.

 

CDON sælger outdoortøj som jakker, bukser og vandresko. Der er også mulighed for at købe campingudstyr.

 

Endomondo er en gratis real-time app til GPS-sporing af løb, cykling osv. på dansk. Tag din mobiltelefon med på turen og få en komplet træningslog!

 

Garmin har udover et sportsure med pulsmåling en app Garmin Connect der registrer data for din aktivitet bla gps-sporing, så du kan tracke din tur, uden at skulle tænke på om du har strøm nok på din telefon.

 

Gucca har et godt udvalg i en af mine andre interesser danske film. Jeg bruger også nogle af mine gåture på at tage billeder af filmlokationer.

 

Kikkertsalg sælger fuglekikkerter, mange søer har et fugletårn, så man kan sidde lidt i læ.

 

 

MM Sports forhandler udover meget forskelligt træningsudstyr også færdigretter til de længere vandreture, hvor man bare skal blande det med vand.

 

ViewRanger er en digital guide til friluftsliv med downloadbare ruteguider, udendørs kort og kraftfulde GPS-navigationsfunktioner. En ret god funktion, når du fx er på ferie og ikke så kendt i området.