Ingefær kvark muffins

Ingefær kvark muffins

Ingredienser

  • 200 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2/3 tsk bagepulver
  • 66 g kandiseret ingefær
  • 50 g kokosmakroner
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 80 ml olie
  • 200 g yoghurt naturel
  • 350 g kvark
  • 1 1/3 spsk citronsaft
  • 8 udstenede blommer
  • Flødeskum til dekoration
  • Ingefær sirup
  • Adskillige stykker kandiseret ingefær til dekoration

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 ° og gør muffinformene klar.
  2. Mel, bagepulver og bagepulver blandes. Kokos makronerne smuldres over den kandiserede ingefær. 1 æg med 125 g sukker, olie og yoghurt blandes godt. Fold i mel blandingen og rør indtil alle ingredienser er fugtige.
  3. Det andet æg deles. Rør ost med æggeblommer, den resterende sukker, citronsaft og 2/3 af ingefær. Pisk æggehviden, til den stivner.
  4. Hæl først dejen jævnt i muffinformene, fordel kvarken og drys med kokosmakronen. De udstenede blommer halveres eller skæres i skiver.
  5. Bage boller på den midterste rille i ca 20 minutter. Lad muffins køle af i 5 minutter i formen og tag dem så ud.
  6. Pynt flødeskummen med ingefær sirup. Muffins med ingefær fløde og resterende ingefær stykker.
  7. Dette giver ca. 8 muffins
https://www.asmusu2.dk/2016/06/ingefaer-kvark-muffins/