Bacon og æg muffin

Bacon og æg muffin

Ingredienser

  • 300 gram frossen hakket spinat
  • 100 gram Hvidt brød
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 gram revet ost
  • 3 stilke forårsløg, hakket
  • 1/4 tsk salt
  • 100 gram bacon
  • 5 æg
  • 3 dl mælk
  • Sort peber

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader
  2. Smør muffin formene med madolie.
  3. Pres vandet ud af den spinaten, og sæt den til side.
  4. Skær brødet i små tern i en stor skål, og dæk den olivenolie. Tilføj spinat, ost,forårsløg, salt, peber og bacon.
  5. Bland ingredienserne godt
  6. Fordel blandingen i muffinformene.
  7. I samme skål, slå æg og rør i mælken. Hæld blandingen over brødet i muffinformene, mens du forsøger opdele blandingen æg-og-mælk godt i hver muffin godt.
  8. Bag muffinsen i 30, eller indtil brødet på toppen er gylden og sprød og centrene er indstillet. Test ved at stikke et spyd ind i en af gryderetter, og se om dejen hænger ved.
https://www.asmusu2.dk/2017/01/bacon-og-aeg-muffin/