Bacon og æg muffin
Ingredienser
- 300 gram frossen hakket spinat
- 100 gram Hvidt brød
- 2 spsk olivenolie
- 100 gram revet ost
- 3 stilke forårsløg, hakket
- 1/4 tsk salt
- 100 gram bacon
- 5 æg
- 3 dl mælk
- Sort peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Smør muffin formene med madolie.
- Pres vandet ud af den spinaten, og sæt den til side.
- Skær brødet i små tern i en stor skål, og dæk den olivenolie. Tilføj spinat, ost,forårsløg, salt, peber og bacon.
- Bland ingredienserne godt
- Fordel blandingen i muffinformene.
- I samme skål, slå æg og rør i mælken. Hæld blandingen over brødet i muffinformene, mens du forsøger opdele blandingen æg-og-mælk godt i hver muffin godt.
- Bag muffinsen i 30, eller indtil brødet på toppen er gylden og sprød og centrene er indstillet. Test ved at stikke et spyd ind i en af gryderetter, og se om dejen hænger ved.