Krydret helstegt blomkål

Krydret helstegt blomkål

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 hoved blomkål
  • 3 dl græsk yoghurt
  • 1 lime, lavet til saft og skrællen fra den
  • 2 spsk chilipulver
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader og spray lille bageplade med vegetabilsk olie. Sæt til side.
  2. Trim bunden af blomkål for at fjerne eventuelle grønne blade og den træagtige stængel.
  3. Kombiner yoghurt med lime citronskal og saft, chilipulver, spidskommen, karry, salt og peber i en mellemstor skål.
  4. Læg blomkålet i skålen og anvende en børste eller hænderne for at smøre marinaden jævnt over dens overflade.
  5. Placer blomkål på den forberedte bageplade og stege, indtil overfladen er tør og let brunet, 30 til 40 minutter. Marinaden vil gøre en skorpe på overfladen af blomkål.
  6. Lad blomkålen køle af i 10 minutter før det opskæres i både.
https://www.asmusu2.dk/2017/05/krydret-helstegt-blomkaal/