Kung Pao kylling

Kung Pao kylling

Ingredienser

  • 800 gram kylling tern
  • 600 gram grønne bønner
  • 4 tsk sesamolie
  • 4 tsk soja Sauce
  • 4 tsk grøn chili sauce
  • 4 tsk rød chili sauce
  • 4 tsk honning
  • 2 tsk hvide sesamfrø
  • 50 gram jordnødder
  • 1 tsk hvid peber
  • Salt efter smag

Sådan gør du

  1. Skær kyllinge kødet i tern og kog det og stil det til side bagefter.
  2. Skær de grønne bønner i mindre strykker og kog dem. Stil dem i koldt vand i 5 minutter at få den sprøde konsistens.
  3. Bland alle de våde ingredienser i en skål, og blend det sammen indtil som en sauce.
  4. Varm sesamolie i en gryde og tilføj kogte grønne bønner og kylling i gryden og sauter det videre til to minutter.
  5. Tilsæt de blendede våde ingredienser på panden og tilsæt salt og peber til det og tilbered det hele på en lav varme.
  6. Hæld ingredienserne i gryden til et fad og tilsæt de hvide sesamfrø og jordnødder på toppen.
https://www.asmusu2.dk/2017/06/kung-pao-kylling/