Mandelsmør squash muffins

Gluten-fri mandelsmør squash muffins

Ingredienser

  • 2,5 dl revet squash
  • 2,5 dl mandelsmør
  • 0,5 dl ahornsirup
  • 2 store æg
  • 1/2 spsk chia frø
  • 1 tsk æble cider eddike
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vanille
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 2 spsk mørk chokolade stykker

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader og gør muffin formene klar.
  2. Tilsæt alle ingredienser undtagen chokoladestykkerne i skål og rør til dejen er godt kombineret. Rør forsigtigt chokoladestykekkerne i til sidst.
  3. Hæl dejen i muffinsformene til de er 3/4 fyldt.
  4. Sæt dem i ovnen og bag dem i 7-8 minutter, Man kan altid tjekke ved at sætte en tandstikker i midten og se om der følger dej med, når du trækker den tilbage.
  5. Lad muffins køle af i 5-10 minutter så de er spiseklare.
https://www.asmusu2.dk/2018/08/mandelsmoer-squash-muffins/