Ristede græskarkerner

Ristede græskarkerner er en lækker snack, der er nem at lave og så får du brugt næsten hele græskaret, så næsten intet går til spilde.

Ristede græskarkerner

Ingredienser

  • Friske græskarkerne fra dit græskar
  • 2-3 spsk olie
  • 1 tsk salt, eller andet valgfrit krydderi eller krydderiblanding

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 250 grader
  2. Fjern indmaden i græskaret og tag kernerne fra.
  3. Rens kernerne i en skål med vand, og læg dem på noget køkkenrulle, så de tørrer igen.
  4. Bland olien med kernerne og hæl dem i en aluminiumsbakke i en enkelt lag
  5. Krydder kernerne med salt
  6. Skru ned for varmen i ovnen til 200 grader
  7. Bag græskarkærnerne i oven i 45 minutter, hvor du blander kernene ind i mellem.
https://www.asmusu2.dk/2018/10/ristede-graeskarkerner/