Honning kanel cupcakes

Honning kanel cupcakes

Ingredienser

  • Til dejen:
  • 50 g sukker
  • 200 g mel
  • 100 g honning
  • 2 æg
  • 2 tsk kanelpulver
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dl rapsolie
  • Til topping:
  • 200 g smør, blød
  • 200 g mascarpone
  • 50 g honning
  • 50 g puddersukker
  • Til strødsel:
  • Kanelpulver
  • Chokoladekrymmel

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland honningen med sukker, kanel og æg pisk indtil det skummer, og tilsæt olie gradvist.
  3. Bland melet med bagepulveret, sigt på det på dejen og rør det hele sammen.
  4. Fyld moffinsformene med 2 spiseskefulde af dejen, og bag dem i ovnen i 25 minutter.
  5. Lad muffinsne køle ned.
  6. Topping:
  7. Sæt mascarpone i en skål og rør det godt sammen med honning og puddersukker.
  8. Pisk smørret i en anden skål, indtil det skummer, tilsæt mascarpone lidt ad gangen og pisk indtil blandingen er cremet.
  9. Fyld rørpose med stjerneudløber og pynt cupcakes.
  10. Støv med kanel og drys med chokoladesprinkles.
https://www.asmusu2.dk/2018/11/honning-kanel-cupcakes/