Honning kanel cupcakes
Ingredienser
- Til dejen:
- 50 g sukker
- 200 g mel
- 100 g honning
- 2 æg
- 2 tsk kanelpulver
- 2 tsk bagepulver
- 2 dl rapsolie
- Til topping:
- 200 g smør, blød
- 200 g mascarpone
- 50 g honning
- 50 g puddersukker
- Til strødsel:
- Kanelpulver
- Chokoladekrymmel
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland honningen med sukker, kanel og æg pisk indtil det skummer, og tilsæt olie gradvist.
- Bland melet med bagepulveret, sigt på det på dejen og rør det hele sammen.
- Fyld moffinsformene med 2 spiseskefulde af dejen, og bag dem i ovnen i 25 minutter.
- Lad muffinsne køle ned.
- Topping:
- Sæt mascarpone i en skål og rør det godt sammen med honning og puddersukker.
- Pisk smørret i en anden skål, indtil det skummer, tilsæt mascarpone lidt ad gangen og pisk indtil blandingen er cremet.
- Fyld rørpose med stjerneudløber og pynt cupcakes.
- Støv med kanel og drys med chokoladesprinkles.