Middelhavsinspireret kartoffelsalat

Opskrift på kartoffel, avocado og dild salat.

 

Middelhavsinspireret kartoffelsalat

Ingredienser

  • 800 gram små kartofler
  • 1-2 spsk tyndt hakket frisk dild
  • 2 små avocadoer skåret i skiver
  • 3 forårsløg
  • 20 kalamata oliven
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvineddike
  • salt til smag

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i en gryde, Sørg for at du nemt kan gennembore dem med gaffel, før du slukker for varmen.
  2. Skræl kartoflerne, når de er kølet af. Det er meget lettere at skrælle dem, når du har kogt dem.
  3. Skær og læg kartoflerne i et fad. Hak forårsløg og arrangerer ovenpå. Derefter tilsættes avocadoer og kalamata oliven. Strø med salt efter smag.
  4. Du kan selv tilføje olivenolie og eddike, eller lade gæsterne hælde som ønsket over deres servering.
https://www.asmusu2.dk/2019/04/middelhavsinspireret-kartoffelsalat/