Opskrift på kartoffel, avocado og dild salat.
Middelhavsinspireret kartoffelsalat
Ingredienser
- 800 gram små kartofler
- 1-2 spsk tyndt hakket frisk dild
- 2 små avocadoer skåret i skiver
- 3 forårsløg
- 20 kalamata oliven
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk rødvineddike
- salt til smag
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i en gryde, Sørg for at du nemt kan gennembore dem med gaffel, før du slukker for varmen.
- Skræl kartoflerne, når de er kølet af. Det er meget lettere at skrælle dem, når du har kogt dem.
- Skær og læg kartoflerne i et fad. Hak forårsløg og arrangerer ovenpå. Derefter tilsættes avocadoer og kalamata oliven. Strø med salt efter smag.
- Du kan selv tilføje olivenolie og eddike, eller lade gæsterne hælde som ønsket over deres servering.