Feta-Kikærtergryde

Feta og kikærtegryde

Ingredienser

  • 2 spiseskefulde kokosolie
  • 1 stort gul skåret i terninger
  • 1 dåse kikærter, drænet
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk frisk timian
  • 2 dl feta ost
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 let piskede æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Smør en bageform.
  3. Varm olie i stor stegepande på medium varme og steg løget i ca. 5 minutter.
  4. Mens løgene steder, moses kikærter groft i en food processor.
  5. Tilsæt hvidløg og timian til løg og steg i 1 minut. Reducer varmen til medium lav og tilsæt mosede kikærter, hvor du omrør det ofte, i ca. 5 minutter.
  6. Fjern fra varmen og hæld det i den store skål. Tilsæt feta, citronsaft, æg, salt og peber.
  7. Hæld det hele i den smurte bagform og bag det i ovnen i 20 minutter.
  8. Server det sammen med evt en squash tomat salsa
https://www.asmusu2.dk/2019/06/feta-kikaertergryde/