Feta og kikærtegryde
Ingredienser
- 2 spiseskefulde kokosolie
- 1 stort gul skåret i terninger
- 1 dåse kikærter, drænet
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 spsk frisk timian
- 2 dl feta ost
- 1 spsk citronsaft
- 3 let piskede æg
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Smør en bageform.
- Varm olie i stor stegepande på medium varme og steg løget i ca. 5 minutter.
- Mens løgene steder, moses kikærter groft i en food processor.
- Tilsæt hvidløg og timian til løg og steg i 1 minut. Reducer varmen til medium lav og tilsæt mosede kikærter, hvor du omrør det ofte, i ca. 5 minutter.
- Fjern fra varmen og hæld det i den store skål. Tilsæt feta, citronsaft, æg, salt og peber.
- Hæld det hele i den smurte bagform og bag det i ovnen i 20 minutter.
- Server det sammen med evt en squash tomat salsa