Halloween cupcakes
Ingredienser
- Til dejen:
- 125 g mel
- 25 g kakaopulver
- 1½ tsk bagepulver
- 150 g caster sukker
- 150 g usaltet smør, blødgjort ved stuetemperatur
- 1 æg
- 8 spsk mælk
- Til tooping:
- 50g flødeost:
- 25 g smør, blødgjort ved stuetemperatur
- 125 g florsukker
- ½ tsk vanilje essens
- Til chokoladeglasuren:
- 25g florsukker
- 1 spsk kakaopulver
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Gør 9 muffinforme klar.
- Hæl mel, kakaopulver og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker og smør og bland blandingen sammen, indtil den er godt kombineret.
- Pisk i ægget og mælk indtil blandingen er tyk og lind.
- Fordel blandingen mellem formene og bag dem i ovnen i 25 minutter, og sæt dem til afkøling.
- Til toppingen skal du blande flødeost og smør sammen i en skål, indtil den er godt kombineret. Bland derefter florsukker og vanille i.
- Put toppingen på cupcakesne, og undlad en lille kant rundt om kanten.
- Til chokoladeglasuren sigtes florsukker og kakaopulver i en skål. Rør i 2 spsk vand for at danne en glat, tyk glasur.
- Overfør blandingen til en rørpose med en fin dyse.
- Lav forsigtigt 3 cirkler på hver cupcake. Kør et tandstikker fra midten til kanten af kagen gennem hver cirkel af glasur, med intervaller på 2 cm for at skabe en spindelvævseffekt.
- Sæt til side til glasuren er hærdet.