Halloween cupcakes

Halloween cupcakes

Ingredienser

  • Til dejen:
  • 125 g mel
  • 25 g kakaopulver
  • 1½ tsk bagepulver
  • 150 g caster sukker
  • 150 g usaltet smør, blødgjort ved stuetemperatur
  • 1 æg
  • 8 spsk mælk
  • Til tooping:
  • 50g flødeost:
  • 25 g smør, blødgjort ved stuetemperatur
  • 125 g florsukker
  • ½ tsk vanilje essens
  • Til chokoladeglasuren:
  • 25g florsukker
  • 1 spsk kakaopulver

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Gør 9 muffinforme klar.
  3. Hæl mel, kakaopulver og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker og smør og bland blandingen sammen, indtil den er godt kombineret.
  4. Pisk i ægget og mælk indtil blandingen er tyk og lind.
  5. Fordel blandingen mellem formene og bag dem i ovnen i 25 minutter, og sæt dem til afkøling.
  6. Til toppingen skal du blande flødeost og smør sammen i en skål, indtil den er godt kombineret. Bland derefter florsukker og vanille i.
  7. Put toppingen på cupcakesne, og undlad en lille kant rundt om kanten.
  8. Til chokoladeglasuren sigtes florsukker og kakaopulver i en skål. Rør i 2 spsk vand for at danne en glat, tyk glasur.
  9. Overfør blandingen til en rørpose med en fin dyse.
  10. Lav forsigtigt 3 cirkler på hver cupcake. Kør et tandstikker fra midten til kanten af ​​kagen gennem hver cirkel af glasur, med intervaller på 2 cm for at skabe en spindelvævseffekt.
  11. Sæt til side til glasuren er hærdet.
https://www.asmusu2.dk/2019/09/halloween-cupcakes/